Wintervakantie in Mühlbach aan de Hochkönig

150 Kilometer sneeuwzekere pistes met 33 liften

De skipistes van de Hochkeilkunt u direct, zonder voertuig, bereiken vanaf ons appartementencomplex. Het grote skigebied, van Maria Alm enMühlbach kunt u gemakkelijk bereiken met de auto. Wie zijn autoliever laat staan kann van de gratis skibus gebruik maken.

Skiën, snowboarden en langlaufen

Mühlbach biedt alle vormen van wintersport. Voor skiërs en snowboarders zijn best geprepareerde pistes. Maria Alm en Mühlbach heeft ook voor de jeugd veel te bieden, ze kunnen genieten van de vele funparks. Voor degenen die het liever het rustig aan gaan , hebben we twee langlaufloipe met 30 km spoor lengte.

Winterwandelen, touren, sneeuw –paardekoetsenritten

Zonder skies en zonder stress het winterse landschap van de Hochkönig beleven. Geniet van een winterwandeling metde zon en de bergen.Wiehet liever sportief aanpakken willzonder lift en buiten de pistes, die kunnen deelnemen aan begeleide skitochten. Om een mooie avond te beëindigen, biedt Mühlbach een tocht met paard en koets aan.

Speciale kinder en jeugdaanbiedingen (kinder-klub enz)

Aan onze kleine gasten is ook gedacht. Kinderen kunnen spelenderwijs leren skiën, de skischolen in Mühlbach, aan de Hochkeil en aan de Kabienenbahn bieden ski-lessen in de Schneewuzels kinderbeleveniswereld aan.

Live action in Ski Amade met 860 kilometer aan pistes

Met de skipas heeft u de mogelijkheid om alle pistes van Ski Amade, met inbegrip van de Salzburger Sportwelt, Gastein, Grossarltal ende Dachstein te benutten. Verkenne de regio rond de Hochkönig.

3 Rodelbanen & 30 km langlaufloipe & cross country ski parcours

Een gemoedelijke wandelingde heuvel op en dan naar beneden met de slee, echtiets voor jong en oud. Mühlbach heeft 3 rodelbanen, en een natuurlijke rodelbaan met nachtverlichting, voor een avond of een dagje uit met een stop in de Jausenstation. Sleeën kunnen worden gehuurd bij elke Jausenstation. Voor de langlaufers worden twee langlauf mogelijkhedenaangeboden. Aan de voet van de Hochkönig aan de Hochkeil of aan de Dientner Sattel kunt ugenieten van het mooie weer. Gemakkelijk te berijken met de auto of de skibus.

Begeleide sneeuwschoenwandelingen in het Hochkönig gebiet

Wandelen helemaal anders. Wandelen met speciale sneeuwschoenen in de sneeuw zonder inte zinken, om so de besneeuwde bossen en weiden te verkennen. Mühlbach biedt begeleide sneeuwschoenwandelingen.

Winter geocaching - modern schatzoeken met GPS

Ook voor de meer avontuurlijke een aanbod. Schattenjacht in de sneeuw isiets heelanders. In het VVV-kantoor krijgt u nauwkeurige instructies en informatie. Vervolgens kan de speurtocht beginnen.

Anreise Ferienwohnungen Hochkönig

Is uw vakantiewoning nog vrij?


Dag van aankomst:


Dag van vertrek:


Sportwelt Amadé

© 2011 Apartmenthaus Hochkönig
hkgwr
DeutschEnglish

Sprachauswahl

Apartmenthaus Hochkönig
Mandlwandstrasse 341
5505 Mühlbach am Hochkönig
Tel.: +43 (0) 664 530 91 14
info@apartmenthaus-hochkoenig.com

Ferienwohnungen Mühlbach am Hochkönig