Zomervakantie in Mühlbach am Hochkönig

340 km zomerse wandelpaden entop route

Mühlbach biedt talrijke goed bewegwijzerde paden. Van gemoedelijke, eenvoudige paden tot veeleisende bergtochten. In Mühlbach vindenvakantiegangers ook de mogelijkheid voor verschillende beleveniswandelingen. Onder andere de marmotweg , de vlinderweg , de ertsweg of de galerijweg met talrijke beeldhouwwerken.

Vele gezellige alp hutten

Wandelen maakt dorstig en hongerig, maar voor vlijtige wandelaars staan veel alp hutten op de wandelwegen ter beschikking.

Bergdorp van de dieren - kinderboerderijen

Mühlbach biedt voor kleine gasten 2 grote speeltuinen aan. Een in het midden van het dorp, waar ook een kinderboerderij bij is. De tweede is op deSchneeberg, bij de Karbachalm, die door gebruik van de gondelbaangemakkelijk te bereiken is. Onze boeren bieden voor groot en klein kinderboerderijen aan , waar u ook de mogelijkheid voor REIT cursussen gegeven is.

Begeleide wandelingen en bergtouren op de Hochkönig

HetVVV biedt wandelaars begeleide wandelingen. Onder andere, een kruidenpadwandeling. Voor ervaren wandelaars worden diverse bergtochten aangeboden op de Hochkönig

Mijnmuseum en uitstelling van de kopermijnbouw

Mühlbach werd bekend door de koper mijnbouw, koper wordt niet meer gedolven, maar om inzicht te krijgen in de koper-mijnbouw, zijn er in het dal, een mijnmuseum en een uitstelling met rondleidingen voor volwassenen en kinderen.

Prachtige merenin de omstreek van 30 kilometer

Voor vakantiegangers zijn in de provincie Salzburg talrijke mooie meren in de omtrek van 30 kilometer, die ook voor de kleintjes veel bieden.

Taalrijke mountainbike routes

In Mühlbach vindt u ook goed gemarkeerde, mountainbikeroutes voor toeristen die de bergen willen verkennen op twee wielen. In Mühlbach in het centrum vind u een mountain-bike en elektrobike-verhuurfirma.

Groot aanbot voor alpine & sportklimmers

De bergen rond de Hochkönigzijn een droom voor elke klimmer. Hier worden talrijke klimroutes van verschillende moeilijkheidsgraden aangeboden. Wie wil kijken en het klimmen will proberen, heeft in het Arthurhaus in de livingroom hiertoe de mogelijkheit in de zogenaamde Kei showroom, waar u ook klimschoenen kunt huren.

Anreise Ferienwohnungen Hochkönig

Is uw vakantiewoning nog vrij?


Dag van aankomst:


Dag van vertrek:


Sportwelt Amadé

© 2011 Apartmenthaus Hochkönig
hkgwr
DeutschEnglish

Sprachauswahl

Apartmenthaus Hochkönig
Mandlwandstrasse 341
5505 Mühlbach am Hochkönig
Tel.: +43 (0) 664 530 91 14
info@apartmenthaus-hochkoenig.com

Ferienwohnungen Mühlbach am Hochkönig